Culinaire (winter) BBQ

Een goed stuk vlees en smakelijke vis, net als gerookte verrassende groente: typische smaken van de BBQ. Een gezellige avond met mooie gerechten, van een ander culinair niveau dan de meeste mensen gewend zijn bij een barbecue. Bij een Culinaire barbecue wordt er bijvoorbeeld in bruin bier gemarineerde bavette of op de huid gegaarde zalm geserveerd. Ook voor vegetariërs is er genoeg te bieden: denk hierbij bijvoorbeeld aan notenburgers of aan quesadilla’s met guacamole. De BBQ wordt daarnaast compleet gemaakt door het serveren van enkele koude gerechten en salades. Denk hierbij onder andere aan couscous met rozijnen en harissa of geroosterde broccoli met cranberry’s. ‘s Winters worden fakkels aangestoken, zodat het aangenaam BBQ’en blijft. Welk seizoen ook, er kan immers altijd worden genoten van een goede BBQ!

 

Vraag direct een offerte aan;

Handig om te weten:

  • Waar & wanneer?
  • Hoeveel gasten?
  • Wensen & budget
  • Zijn er dieetwensen bekend?

Is een Culinaire BBQ toch niet helemaal wat u zoekt? Wellicht is Catering of een High Wine daarentegen een mooie optie.

Door middel van de contactpagina kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met Restaurant aan Huis voor vragen of meer informatie.