Eindelijk op het menu – KIP

Kip van Zeeuwse Kip, eindelijk op het menu bij Smaak van de Waard Dit artikel over Smaak van de Waard is geschreven door Margreet van den Heuvel van The Branding Boutique in opdracht van Zeeuwse Kip       De smaak van lekker, gezond én duurzaam koken Als we chef Esther van Leeuwe van Smaak…

Geen slager of veehouder. Mijn rundvlees komt van een natuurbeheerder

Geen slager of veehouder. Mijn rundvlees komt van een natuurbeheerder.   De dieren lopen in de moeras en bos gronden in de Berkouwse Driehoek De Hereford runderen van Hoeve Linquenda worden ingezet voor natuurbeheer in de Berkouwse driehoek tussen Gouda en Bergambacht. Een prachtig gebied om te wandelen. Zij zorgen dat het moerasgebied, wat bestaat…

Lokale Top Leveranciers

Lokale Leveranciers van Topkwaliteit Krimpenerwaard, Rotterdam en omgeving Onze leveranciers zijn de sleutel tot succes – hoe goed je ook kan koken, zonder producten van top-kwaliteit wordt het niets! Lekker gezond en duurzaam is waar Restaurant aan Huis voor staat. Hieraan wordt bijgedragen door lokale leveranciers van verse producten. In deze blog enkele van onze…