Een restaurant thuis?

Wilt u thuis heerlijk dineren, maar hoeft u niet de hele avond in de keuken te staan? Kies dan bijvoorbeeld voor Dineren aan Huis. Smaak van de Waard maakt namelijk van uw eigen woonkamer een prachtig thuisrestaurant. Ten eerste wordt het menu afgestemd en worden boodschappen gedaan. Bovendien wordt er in jouw keuken gekookt met uitsluitend verse ingrediënten. Natuurlijk wordt alles vervolgens weer netjes achtergelaten.

Genieten van pure gerechten met verse ingrediënten en bovendien met passie bereid. Dat is immers waar Smaak van de Waard voor staat!

Smaak van de Waard heeft een ruim aanbod aan locaties waarmee regelmatig samengewerkt wordt. Neem daarom gerust contact op voor de mogelijkheden, of neem hier vast een kijkje.

Prijzen Diner aan Huis exclusief btw

    Voor groepen kleiner dan 8 personen geldt het volgende aanbod:

  • Luxe 5 gangen diner incl. bijpassende wijnen en huisgemaakte bijpassende frisdranken.
  • All-in tarief (ex BTW): 2 personen: 350,-, 3 personen: 400,-, 4 personen: 450,-, 5 personen: 500,-, 6 personen: 550,-, 7 personen: 600,-

Voor 8-14 personen:

4 Gangen
5 Gangen
6 Gangen
€ 55,-
€ 60,-
€ 65,-

Meer dan 14 personen:

4 Gangen
5 Gangen
6 Gangen
€ 47,50
€ 53,-
€ 57,50

Extra opties exclusief btw

Reiskosten
Personeel Kok
Personeel Bediening
Huur servies (borden, bestek)
€ 0,28 per km
€ 35,- per uur
€ 20,- per uur
€ 2,- per persoon

VIP-arrangement aan Huis

Naast het gewone arrangement, is er ook de mogelijkheid tot het bestellen van een VIP-arrangement. Hierbij wordt immers net even wat extra’s geboden door Smaak van de Waard. Geniet bijvoorbeeld van 2 amuses, een bruisend aperitief en een bijpassend wijnarrangement. Bovendien zijn er fiandises en keuzes uit de meest luxe gangen.

Prijzen

All-In kosten        €149,- per persoon (vanaf 4 personen)

Bijpassend drankenarrangement bij Diner aan Huis exclusief btw

Naast het diner, is er de mogelijkheid om een drankenarrangement door Smaak van de Waard te laten verzorgen. U geniet van bijpassende drankjes en vervolgens worden de kosten bepaald aan de hand van nacalculatie.

 

Huiswijn
Liefhebbers wijn
Fris
Bier
€ 15,-
€ 20,-
€ 2,50
€ 3,50
per fles
per fles
per glas
per flesje

Net zoals het wijnarrangement, is er ook de mogelijkheid tot het nemen van een bijpassend alcoholvrij arrangement, waarvoor €15,- per geopende fles in rekening wordt gebracht. Deze dranken zijn niet alleen erg smakelijk, maar ook huisgemaakt.

Is Dineren aan Huis toch niet helemaal wat u zoekt? Misschien is een Culinaire BBQ of bijvoorbeeld een High Wine een optie. Indien u meer informatie wil hebben of vragen heeft, ga dan naar de contactpagina.