Esthers lezingen

Naast het serveren van catering, geeft Esther regelmatig workshops en lezingen. Veelbesproken onderwerpen zijn bijvoorbeeld:

  • The Future of Food
  • Duurzaamheid in catering
  • Ondernemen & topsport
  • Het roer om – van een carrière in finance naar creatieve chef

Neem gerust contact op voor meer informatie en kom een keer een kijkje nemen bij een van Esthers bijeenkomsten!

Lezingen in 2020

DRC de Mol – Wat kan je als (fanatieke) amateur sporter leren van de voeding aanpak van Wielerteam Jumbo-Visma

WTOS (TU Delft) – Wat kan je als fanatieke amateur sporter leren van de voeding aanpak van Wielerteam Jumbo-Visma

Dutch Food Week (gepland) – De toekomst van ons eten; wat eten we in 2030 en hoe zijn de keuzes die we vandaag maken daar van invloed op?

 

Lezingen in 2019

TEDx Gouda Salon – Wat kan je als fanatieke amateur sporter leren van de voeding aanpak van Wielerteam Jumbo-Visma

Delta Cycling – Voeding & topsport

ZEP030 – The Future of Food

We Own Rotterdam – Duurzaamheid in Catering

BNI de Gouwe – Binnen 15 minuten een lekkere en gezonde maaltijd op tafel

14The Road – Wat kan je als (fanatieke) amateur sporter leren van de voeding aanpak van Wielerteam Jumbo-Visma

Lezingen in 2018

ThingsCon Salon Rotterdam – The Future of Food (lezing + buffet)

BNI de Gouwe – The Future of Food

ZEP010 – The Future of Food

Cityforster – The Future of Food (lezing + diner)

Lezingen, Esther van Leeuwe