Esthers lezingen
Naast het serveren van catering, geeft Esther regelmatig workshops en lezingen. Veelbesproken onderwerpen zijn bijvoorbeeld:
- The Future of Food
- Duurzaamheid in catering
- Ondernemen & topsport
- Het roer om – van een carrière in finance naar creatieve chef
Neem gerust contact op voor meer informatie en kom een keer een kijkje nemen bij een van Esthers bijeenkomsten!
Lezingen in 2020
DRC de Mol – Wat kan je als (fanatieke) amateur sporter leren van de voeding aanpak van Wielerteam Jumbo-Visma
WTOS (TU Delft) – Wat kan je als fanatieke amateur sporter leren van de voeding aanpak van Wielerteam Jumbo-Visma
Dutch Food Week (gepland) – De toekomst van ons eten; wat eten we in 2030 en hoe zijn de keuzes die we vandaag maken daar van invloed op?
Lezingen in 2019
TEDx Gouda Salon – Wat kan je als fanatieke amateur sporter leren van de voeding aanpak van Wielerteam Jumbo-Visma
Delta Cycling – Voeding & topsport
ZEP030 – The Future of Food
We Own Rotterdam – Duurzaamheid in Catering
BNI de Gouwe – Binnen 15 minuten een lekkere en gezonde maaltijd op tafel
14The Road – Wat kan je als (fanatieke) amateur sporter leren van de voeding aanpak van Wielerteam Jumbo-Visma
Lezingen in 2018
ThingsCon Salon Rotterdam – The Future of Food (lezing + buffet)
BNI de Gouwe – The Future of Food
ZEP010 – The Future of Food
Cityforster – The Future of Food (lezing + diner)

Aanmelding Nieuwsbrief
Wil jij meer weten over het laatste nieuws en ontvang je graag tips? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.