Menu vlees / vis

Oktober – december 2023

Créme van knolselderij / Rotterdamse Waldorf

Speltrisotto / trio van pompoen / crispy pulled chicken

Pieper in een hooiberg

Vis van de dag

Herfst op je bord / pastinaakcréme / geblakerde spruiten / shi-take / boerenkoolchips

“Wilde” rundersteak / Tomasu-glaze van soja uit de Hoeke Waard

Dessert proeverij – combi van zoet, minder zoet, fruitig en fris

Lokaal kaasplankje met de beste kazen uit de regio

Bovenstaand is ons menu voor de walking dinners en private dinners. Wij passen de gerechten aan op basis van beschikbaarheid van de lokale producten.

Voor buffetten en lunches koken we met onze lopende voorraad.

Menu vegetarisch

Oktober – december 2023

Créme van knolselderij / Rotterdamse Waldorf

Speltrisotto / pompoen / gefrituurde salie

Pieper in een hooiberg

Winterse groentenstoof met bier van Kaapse Brouwers

Herfst op je bord / pastinaakcréme / geblakerde spruiten / shi-take / boerenkoolchips

Tempeh van Hollandse zwarte bonen / Tomasu-glaze

Dessert proeverij – combi van zoet, minder zoet, fruitig en fris

Lokaal kaasplankje met de beste kazen uit de regio

 

Bovenstaand is ons menu voor de walking dinners en private dinners. Wij passen de gerechten aan op basis van beschikbaarheid van de lokale producten.

Voor buffetten en lunches koken we met onze lopende voorraad.