Menu vlees / vis
Oktober – december 2023
Créme van knolselderij / Rotterdamse Waldorf
Speltrisotto / trio van pompoen / crispy pulled chicken
Pieper in een hooiberg
Vis van de dag
Herfst op je bord / pastinaakcréme / geblakerde spruiten / shi-take / boerenkoolchips
“Wilde” rundersteak / Tomasu-glaze van soja uit de Hoeke Waard
Dessert proeverij – combi van zoet, minder zoet, fruitig en fris
Lokaal kaasplankje met de beste kazen uit de regio
Bovenstaand is ons menu voor de walking dinners en private dinners. Wij passen de gerechten aan op basis van beschikbaarheid van de lokale producten.
Voor buffetten en lunches koken we met onze lopende voorraad.



Menu vegetarisch
Oktober – december 2023
Créme van knolselderij / Rotterdamse Waldorf
Speltrisotto / pompoen / gefrituurde salie
Pieper in een hooiberg
Winterse groentenstoof met bier van Kaapse Brouwers
Herfst op je bord / pastinaakcréme / geblakerde spruiten / shi-take / boerenkoolchips
Tempeh van Hollandse zwarte bonen / Tomasu-glaze
Dessert proeverij – combi van zoet, minder zoet, fruitig en fris
Lokaal kaasplankje met de beste kazen uit de regio
Bovenstaand is ons menu voor de walking dinners en private dinners. Wij passen de gerechten aan op basis van beschikbaarheid van de lokale producten.
Voor buffetten en lunches koken we met onze lopende voorraad.