Catering, duurzaam, gezond, lekker, luxe, Rotterdam, Krimpen, Capelle

Diner aan Huis

Wil je thuis heerlijk dineren zonder de hele avond in de keuken te hoeven staan? Dan tovert Smaak van de Waard je eigen woonkamer om tot restaurant!

Catering Rotterdam, Krimpen, gezond, lekker, duurzaam

Walking Dinner 

Een Walking Dinner is een overheerlijk diner in een wel heel bijzondere vorm: namelijk een groot aantal verschillende culinaire hoogstandjes die samen één compleet diner vormen. Het grote voordeel van een Walking Dinner is dat de gasten niet aangewezen zijn op één zitplaats, maar alle tijd hebben voor informele contacten.

BBQ catering smaak van de waard

Culinaire BBQ

Bijvoorbeeld een goed stuk vlees, smakelijke vis en verrassende groente: gerechten van de BBQ. Kies voor een gezellige BBQ met mooie smakelijke gerechten, van een ander culinair niveau dan dat de meeste mensen gewend zijn.

Catering borrel hapjes fingerfood buffet tarieven

Catering

Een volledige maaltijd, mooi uitgestald op een aangekleed buffet. Schep op wat je lekker vindt, er zal immers een ruime keuze op tafel staan.

FB_IMG_1535867987047

Fingerfood

Heerlijk verrassende hapjes. Geen bitterbal en kaas met een vlaggetje, maar culinaire hoogstandjes. Denk hierbij bijvoorbeeld aan gerookte ganzenborst met mango, hoisin en gecarameliseerde pecannoten. Brood met smeersels en cruditée is inbegrepen.

Esther, cateraar, fingerfood

High Wine

High Wine is de grote nieuwe trend na de High Tea: uitgebreid lunchen met hapjes en thee. Maar dit kan natuurlijk beter: met hapjes en wijn.

kookworkshop graanmaalderij

Kookworkshop v.a.  €45

De volgende kookworkshops zijn mogelijk:

  • 15 minuten: zet in 15 minuten een lekkere en gezonde maaltijd op tafel
  • Smaak van de Waard: maak kennis met streekproducten
  • Future Food Kookworkshop: wat eten we in de toekomst?
  • Een stressvrij diner: krijg je eters maar wil je niet de hele avond in de keuken staan? Leer dan stressvrij koken. Ideaal ter voorbereiding op de Kerst.

Het aanbod van Smaak van de Waard kan worden aangepast aan uw wensen. Neem dus gerust contact op voor een passende offerte. De tarieven zijn inclusief BTW, personeel, transport en het gebruik van servies, bestek en glaswerk (indien drankjes worden afgenomen).