Walking Dinner

Een Walking Dinner is een overheerlijk diner in een wel heel bijzondere vorm. Een groot aantal verschillende culinaire hoogstandjes vormen namelijk samen één compleet diner. Het voordeel van een Walking Dinner is dat de gasten niet aangewezen zijn op één zitplaats, maar alle tijd hebben voor informele contacten. De gerechten zijn daarom gemakkelijk te eten en worden geserveerd op kleine bordjes of in glaasjes, vergezeld met passend bestek en servet. Vanzelfsprekend zijn alle gerechtjes op elkaar afgestemd en bovendien prachtig gestyled op eigentijds servies. Hapjes die geserveerd kunnen worden tijdens een Walking Dinner zijn bijvoorbeeld een smakelijke salade van pompoen, rucola en eend met kersen-balsamico dressing, geserveerd in een glaasje. Of denk anderzijds aan een licht doperwtensoepje met katenspek, aan gestoomde zeewolf met citrusremolata of aan een frambozenspoom met rose prosecco. Ook desserts ontbreken niet op deze avond, zoals bijvoorbeeld een witte chocolade brûlée met bosbessen compote.

Prijzen exclusief btw

De prijzen zijn inclusief servies. Voor de reiskosten, btw, personeel en de huur van de tafels/stoelen wordt bovendien een extra bedrag in rekening gebracht.

10-20 personen:

6 Gerechten
7 Gerechten
8 Gerechten
€ 50,-
€ 52,50
€ 55,-

Meer dan 20 personen:

6 Gerechten
7 Gerechten
8 Gerechten
€ 45,-
€ 47,50
€ 50,-

Bijkomende kosten exclusief btw:

Reiskosten
Personeel Kok
Personeel Bediening
Huur servies (borden, bestek)
€ 0,28 per km
€ 35,- per uur
€ 20,- per uur
€ 2,- per persoon

Drankenarrangement exclusief btw

Drank op basis van bediening

3 uur
4 uur
5 uur
€ 14,- per persoon
€ 17,50 per persoon
€ 20,- per persoon

 

Drank op basis van drankenbuffet

3 uur
4 uur
5 uur
€ 11,50,- per persoon
€ 14,- per persoon
€ 16,- per persoon

Drank op basis van nacalculatie

Huiswijn
Liefhebbers wijn
Fris
Bier
€ 15,- per fles
€ 20,- per fles
€ 2,50 per glas
€ 3,50 per flesje

 

Is een Walking Dinner echter niet helemaal wat u zoekt? Wellicht is bijvoorbeeld een Diner aan Huis of een High Wine een optie. Neem daarnaast gerust contact op voor meer informatie of voor vragen!